گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

مرکز دام زنده قائم انجام کلیه امور قصابی در محل ودرب منازل شهروندان پایتخت تهران ارائه مینمایید که شامل قصاب گوسفندزنده در محل و قصاب گوساله زنده و قصابی بره و قصابی بز و قصابی مرغ و خروس .این مرکز سفارش گوسفند زنده همراه باقصاب مجرب در محل شما را ارائه مینمایید .
انجام امور قصابی درمحل از انواع دام و طیور انجام میشوددام قائم تهران تحویل در محل باقصاب و تحویل به مراکز خیریه داده میشود
فعالیتهای قصابی قائم در زمینه دام زنده اعم از قصابی گوسفند و قصابی گوساله.
انواع قصابی قائم:قصابی گوساله زنده.قصابی گوسفند زنده ، قصابی شتر زنده ، قصابی بره و بزغاله زنده ، قصابی انواع طیور و دام در خدمت مشتریان پایتختی تهران ارائه میشود

فروش گوسفند های محلی در اسرع وقت با قصاب

با مجوز رسمی از اداره دامپزشکی

گوسفند – بره – گوساله زنده جهت قربانی در مراسمات به همراه قصاب مجرب

طبقه بندی موضوعی

۲۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طبق تحقیقات بدست آمده مشاهده شده است که هر روز در تهران به طور متوسط 3000راس گوسفند برای موارد مختلفی از قبیل نذر یا استفاده برای استفاده شخصی داد و ستد می شود.

یکی از روش هایی که از گذشته های دور در روستا ها برای کسب و به دست آوردن روزی حلال از آن بهره می برده اند ، دامداری است . دامداری را می توان زیر شاخه ای از کشاورزی دانست . هر کدام از موجودات زنده برای رشد و نمو به انرژی یا همان غذا نیازمند هستند.
انسان در ابتدا برای فرار از گرسنگی ، از گیاهان و ماهی ها استفاده می کرد ولی بعدها توانست حیوانات مختلف را اهلی کند و این اهلی کردن سود های زیادی برایش به وجود آورد.
شاید سگ را بتوان جزو اولین حیواناتی دانست که انسان اهلی کرده است و هدفش از این کار، نقش حفاظتی سگ و همچنین وفاداری او بود . بعد از سگ نوبت به گوسفند رسید . البته انسان گوسفند را برای فوائدش که گوشت یکی از مهمترین آن بود پرورش داد.
با پیشرفت هایی که در زندگی شهری رخ داد و همچنین افزایش جمعیت جوامع ، انسان بسیار بیشتر از پیش به اهمیت پرورش گوسفند پی برد تا آنجا که به استفاده از این گوشت وابستگی پیدا کرد ، تا آنجایی که توانست از تک تک اعضای گوسفند استفاده بهینه کند . مثلا از پوست آن برای تولید پوشاک استفاده کرد و …
به بیان دقیق تر کشاورزی و دامداری دو قطب اصلی برای تامین معاش خانواده ها و همچنین قدرت اقتصادی خانواده ها بوده اند . در دنیای امروزه با آنکه بشر توانسته در همه زمینه ها روش های نوین را اختراع کند و هزاران شغل جدید پدید آمده است ولی با این حال هنوز کشاورزی و دامداری جزو شغل های اساسی است که پایه های اقتصادی جوامع روی آن ها استوار هستند .
برای مثال شهر بزرگی همچون تهران را در کشور خودمان را در نظر بگیرید.این شهر برای آنکه بتواند نیاز های روزانه ساکنان خود را به گوشت بر طرف کند نیازمند تامین و پرورش و تهیه تعداد بسیار بالایی گوشت گوسفند است به طوریکه داد و ستد این حیوان در طول یک روز بسیار بالا باشد و تعداد افراد بسیاری را روزی می دهد و برایشان کار به وجود آورده است .
این تعداد بالای خرید و فروش روزانه گوسفند که در تهران انجام می شود این آمار در عید قربان ، محرم ، فاطمیه و یا روزهای خاص چندین برابر می شود. طبق نظر یکی از کارشناسان سود حاصل از خرید و فروش گوسفند آنقدر بالاست که برخی از افراد در پایتخت کشورمان به پرورش و نگهداری از گوسفند در آپارتمان روی آورده اند !!! البته این خبر به طور کامل تایید و رسانه ای نشده است ، ولی در بین کسانی که دام را در تهران پرورش می دهند این خبر بسیار شایع است.
طبق تصور بسیاری از مردم ، شغل دامداری و یا فروش گوسفند زنده را فقط برخی از افراد به طور سنتی و در روستا ها انجام می دهند ولی امروزه سودی بالایی که از فروش گوسفند دارد ، خیلی از سرمایه داران را به سوی این کار کشانده است.
یکی از جنگ و جدال هیی که در رابطه با خرید گوسفند زنده وجود دارد بحث ، عرضه بهداشتی این دام به متقاضیان است ، چون بسیاری از مراکز عرضه گوسفند زنده به مباحث بهداشتی این کار اهمیت چندانی نمی دهند و نظارت های لازم از سمت سازمان دامپزشکی کشور را ندارند.
با توجه به آنکه انسان و دام ، طی زنجیره غذایی و … به هم مرتبط هستند هر گونه سهل انگاری در نگهداری و محیط بهداشتی گوسفندان می تواند صدمات جبران ناپذیر و بزرگی را به سلامت انسان ها وارد کند. پس شهروندان عزیز بهتر است از مراکز بهداشتی و معتبر و مراکزی که از سازمان دامپزشکی تائیدیه های لازم را دارند گوسفند و گوساله مورد نیاز خود را تهیه کنند .

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

کشور ایران ، به عنوان یکی از کشورهای مهم برای پرورش و نگهداری از گوسفندان شناخته شده است . جایگاه و مکانی که گوسفندان برای پرورش و نگهداری به آن نیاز دارند ، بسیار ساده تر از مکان های دیگر دام ها است به طوریکه در اکثر اوقات ، دامداران به صورت آزادانه گوسفندان را به چرا می برند و فقط در شرایط آب و هوایی نامسائد ، گوسفندان را به جایگاهشان منتقل می کنند ،

اما تنها چیزی که گوسفندان به آن نیاز دائمی دارند ، دسترسی به آب سالم و کافی است.به همین دلیل است که اکثر پرورش دهندگان به داشتن جایگاه مناسب ، برای پرورش گوسفند اهمیت نمی دهند ،اما چون امروزه دامپروری به شیوه های مدرن و جدید و با تعداد زیاد گوسفندان مرسوم شده است ، داشتن محلی بهداشتی و مناسب برای گوسفندان می تواند رادمان نهایی کار پرورش را بالا ببرد به طوریکه در ایران و مخصوصا در مناطق آب و هوایی نا مسائد می توانیم شاهد استفاده از محلی سر پوشیده ، برای گوسفندان باشیم . به طور کلی جایگاه برای پرورش گوسفند به دو نوع است .
• نوع اول ( روش مدرن )
این محل ها بیشتر با آجر ، بتون ، سیمان ساخته می شوند و سقف آن ها را هم ، ورق های گالوانیزه تشکیل می دهد که در هنگام ساخت ، باید به مسائل بهداشتی و تهویه جایگاه و داشتن نور کافی برای جایگاه توجه شود .
• نوع دوم ( روش روستایی )
معمولا مصالح مورد استفاده در این روش ، مصالح موجود در آن منطقه ( چوب ، گل ، خشت و…) است و توجه زیادی به نور ، تهویه، درها و دیوارهای جایگاه گوسفند نشده است.
البته بعضی بخش های دیگر، برای محل نگهداری گوسفندان بهتر است وجود داشته باشد .
o اتاقی برای وزن کردن گوسفندان
o اتاقی برای چیدن پشم های گوسفندان
o اتاقی برای نگهداری غذای دام ها
o اتاقی برای نگهداری کود
o اتاقی برای انجام شتشوی دام ها
o اتاقی بهداشتی برای دوشیدن شیر دام ها
o اتاقی برای کارگرها و مسئولین جایگاه
مدل های پرورش گوسفندان
1. پرورش گوسفند و پرواربندی
در این روش ابتدا بره های مناسب را خریداری می کنند و سعی می کنند با دادن تغذیه مناسب به بره ها ، آنها را بزرگ کنند و تا سنی از آنها نگهداری می کنند که به اندازه کافی بزرگ ، سنگین و آماده فروش شده باشند .
2. چرای نیمه آزاد
در این روش نگهداری ، گوسفندان آغل و جایگاه ویژه ای دارند . البته گوسفندان فقط شب ها و زمان هایی که شرایط آب و هوایی نامسائد است به آنجا برده می شوند .
3. روش گسترده
این روش برای مناطقی که آب و هوای معتدل دارند مناسب است ، زیرا در این آب و هوا زمین ها بسیار غنی و پر بار هستند و علوفه های بسیاری هم در آنها پیدا می شود . عشایر کشورمان بیشتر از این روش برای پرورش دام های خود استفاده می کنند ، یعنی دام هایشان همواره به صورت آزادانه در حال چریدن هستند.
4. پرورش در کشتزار
این روش که بیشتر در روستا ها مرسوم است ، گله دارها که معمولا تعدادشان حداکثر به 2نفر می رسد ، معمولا در محل زندگی خود در کنار کارهای کشاورزی مزرعه ، گوسفندان خود را نیز پرورش می دهند تا از گوشت و پشم گوسفندان نیز بتوانند استفاده کنند .
5. پرورش گوسفند با انجام اصلاح نژاد
در این روش تلاش می کنند دو نژاد که قوی ، گوشتی و دارای پشم خوبی هستند را با هم جفت کنند تا نسل بعدی تمامی خصوصیات خوب هر دو نژاد را همزمان داشته باشد. نسل اول بسیار عالی و نسل بعدی ضعیف خواهد شد .
گروه فروش گوسفند زنده با داشتن سال ها تجربه در امر فروش انواع گوسفند و گوساله سالم و بهداشتی آماده همکاری و ارائه خدمت به کلیه عزیزان است . برای تهیه دام های مورد نظر خود بهتر است با همکاران ما تماس حاصل فرمایید .

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

با رشد و افزایش جمعیت در سراسر جهان ، نیاز مردم به گوشت و فراورده های گوشتی بیشتر از پیش احساس می شود. به همین دلیل دامداران به تدریج سعی کردند به پرورش دام هایی روی بیاورند که گوشت بیشتر و با کیفیت بالاتری داشته باشد.

اما همان طور که می دانیم ، به دلیل کم آبی و استفاده بی رویه دام ها از مراتع در اکثر مناطق کشور،شاهد مراتع غنی نیستیم به همین دلیل دامداران برای جبران کمبود تغذیه در دام ها ،مجبورند دام های ضعیف را از گله جدا کرده و برای مدت زمان معینی به آنها جیره غذایی (شامل چند نوع ماده غذایی ) بدهند.
البته درست است که در روش تغذیه تکمیلی ،افزایش چربی در بدن گوسفندان باعث سنگین شدن وزن آنها می شود اما چون تغذیه این دام ها فقط با علوفه تازه نیست ،کمی در طعم گوشت آن تاثیر منفی می گذارد.
در زیر به معرفی برخی از نژادهای گوسفندان ایرانی اشاره می کنیم:
• نژاد کلکو
این نژاد از گوسفندان دارای حجم پشم بالایی به رنگ کرم روشن هستند و این نژاد را می توان بین قم و ورامین مشاهده کرد. لکه هایی در گوش،بینی،کنار گوش و چشمهایش دیده می شود.توانایی پیاده روی در این گوسفند به دلیل پاها و قامت کشیده اش بسیار بالاست.
این نژاد از گوسفند به راحتی می تواند خود را با شرایط خشک ( کم آبی زیاد )سازگار کند.
نوع ماده آن بر خلاف نر آن بدون شاخ است ،این نژآد از گوسفند دارای سود دهی بالایی است.
• نژاد لری بختیاری
اصالت این نژاد به استان چهارمحال بختیاری برمی گردد.این گوسفند دارای گوش ها و سرها و دنبه بزرگ است.اما به دلیل آنکه فروش دنبه نسبت به گوشت برای دامداران سود کمتری دارد بنابراین دامداران سعی کرده اند گوسفندانی را که دارای دنبه سنگین و آویزان هستند را از گله خود خارج کنند و اکثر این گوسفندان فاقد شاخ هستند.
• نژاد زل(آریایی)
این خانواده از گوسفندان را می توان در سواحل دریای خزر و همچنین بخش هایی از گرگان یافت . طبق مدارک تاریخی مشاهده شده معلوم شده است که قوم آریایی هایی که در کنار دریای خزر ساکن بودند این نژاد را پرورش می دادند.این گوسفندان دارای سرهای کوچکی هستند و نرها شاخ های نسبتا بلندی دارند و فقط در بعضی از ماده ها، شاخ می بینیم.
• گوسفند طالشی
منطقه زندگی این گوسفند در استان گیلان(طالش)است.این گوسفند به دلیل جثه ،میزان گوشت بیشتری هم تولید می کند و یکی از نژاد های گوشتی در ایران به شمار می رود و در قسمت هایی از بدنش می توانید لکه هایی را مشاهده کنید.
• نژاد افشاری
سرعت رشد دراین نژاد بسیار بالاست و می تواند در آب و هوای سرد به راحتی دوام بیاورد و در برابر بیماری ها مقاوم تر از دیگر گونه هاست . نر و ماده این گوسفندان دارای شاخ هستند. این گوسفند بلند قد و دارای پای باریک و بلند است.
البته در ایران نژاد های مختلف و بیشتری از گوسفندان وجود دارد .اگر شما برای خرید گوسفند نیاز به اطلاعات بیشتری دارید بهتر است با گروه فروش گوسفند زنده تماس بگیرید.

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

چریدن مجموعه ای از مراحل ، در تغذیه گوسفندان است که طی این کار، گوسفند انرژی مورد نیاز برای بقا و ادامه زندگی خود را از همین علف ها تامین می کنند ، چریدن در فضای باز می تواند برای پرورش دهنده جنبه اقصادی هم داشته باشد ، اما زمانی می تواند بالاترین بازده را داشته باشد که چراگاه مورد نظر ، بسیار غنی از علوفه باشد.

البته نکته مهمی که باید مد نظر قرار داد این است که دامدار یا چوپان باید از شیوه صحیح استفاده از چراگاه اطلاع داشته باشد ، تا دام هایش بتوانند به طور دائم از این علوفه طبیعی استفاده کنند و به ریشه علف ها آسیبی وارد نکنند.
• نوع های مختلف مرتع ( چراگاه )
انواع مختلف مراتع ، به خود رو بودن و یا انسان کاشت بودن آنها بستگی دارند . دامداران گاهی گیاهانی مانند : یونجه ، شبدر ، ذرت می کارند که برای تغذیه دام هایشان مفید است ، که نوع اول را طبیعی و بعدی را مصنوعی گویند.
o مرتع پر درخت
این مراتع معمولا پر از درخت هستند و به صورت طبیعی روییده شده اند . اگر فاصله درخت ها از هم زیاد باشد ، به طوریکه نور از لابه لای آنها رد شود و امکان رشد علوفه در آنها وجود داشته باشد ، می توانند به عنوان چراگاهی مناسب ، برای تغذیه دام از آنها استفاده کرد .
o مراتع بدون درخت
این مراتع ، همان طور که از نامشان مشخص است ، درخت و درخچه در آنها وجود ندارد. بلکه شامل گیاهان علفی و بوته های یک ساله و چند ساله هستند.
• گوسفندان چه نوع مراتعی را دوست دارند؟
گوسفندان بیشتر مراتع کوهستانی را ترجیح می دهند ، این مراتع معمولا در نواحی نیمه خشک و نیمه مرطوب دیده می شوند .
• مراحل چرای گوسفند به صورت زیر است :
o چرای باز
در این روش گوسفندان به صورت همیشگی و در تمام طول سال به چرا در مراتع مشغول هستند. گوسفندان به طور غریزی ، ابتدا شروع به خوردن علف در قسمت های مرغوب می کنند و سپس به قسمت های دیگر می روند . در این حالت مرتع توسط گوسفندان ، به حالت غیر یکنواخت تبدیل می شود .
o چرای بسته
در این روش چوپان یا دامدار با توجه به بررسی کلی ای که از مرتع انجام داده است ، سعی می کند مرتع را به ابعاد مختلف تقسیم کند . که شامل مراحلی است از جمله :
1. منتظر می ماند ، علوفه ها به مرحله از رشد برسند و تا اندازه ای رشد کنند و بعد از گذشت این مدت زمان ، دام های خود را برای چریدن در این مراتع رها می کند.
2. یا آنکه دام ها را برای مدتی (مثلا 2سال ) به چرا گاه مشخصی که مد نظرش است نمی برند تا به چراگاه استراحت بدهد و چراگاه بتواند خود را قوی و آماده کند .
3. زمین ها را قطعه بندی می کند و هر قطعه از زمین را نوبتی و برای مدتی خاصی برای چریدن در اختیار گوسفندان قرار می دهد تا بقیه زمین ها بتوانند تا زمین رسیدن نوبتشان خود را ترمیم و استراحت کنند .
4. روش دیگر برای چریدن گوسفندان ، ترکیب همه روش های ذکر شده در بالاست که چوپان می تواند با توجه به شرایط آب و هوایی و ….هر کدام و یا ترکیبی از روش ها را انتخاب کند.
گروه گوسفند زنده از سال 1385 کار خود را آغاز کرد. تمامی دام های موجود در این مجموعه ، کاملا سالم وبهداشتی اند و مشتریان می توانند در سریع ترین زمان ممکن نسبت به تهیه گوسفند یا گوساله مورد نظر خود اقدام کنند.

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

انگل های گوسفندان

گوسفندان هم مانند بسیاری دیگر از موجودات ، می توانند در معرض ابتلا به بیماری ها و انگل هاقرار گیرند . پس در کلیه مراحل پرورش و نگهداری از گوسفندان باید مراقب سلامتی آنها بود تا بتوانند از بیماری ها دور بمانند.

گوسفندان هم مانند بسیاری دیگر از موجودات ، می توانند در معرض ابتلا به بیماری ها و انگل هاقرار گیرند . پس در کلیه مراحل پرورش و نگهداری از گوسفندان باید مراقب سلامتی آنها بود تا بتوانند از بیماری ها دور بمانند.
یکی از شایع ترین مکان هایی که گوسفندان به انواع بیماری ها و انگل ها مبتلا می شوند ، هنگام تغذیه و چریدن دام است . انگل در گوسفند شامل انگل های داخلی و خارجی می شود . انگل های داخلی مانند کپک ، انگل های موجود در معده و ریه ، تنیای روده گوسفند و … می باشند .
• قزل قورت
یکی از بزرگترین کرم های موجود در شیردان دام ، همونکوس کونتوکوس است و روزانه می تواند حجم قابل توجهی خون میزبان خود را بخورد . برای آنکه بتواند به راحتی رشد کند باید شرایط محیطی از قبیل رطوبت ، گرما برایش مهیا باشد ، اصطلاحا به این بیماری قزل قورت می گویند. این کرم به شکل یک نخ قرمز رنگ است که طولش می تواند تا 30 سانتی متر برسد.از علائم اصلی این بیماری می توان به لاغری ، ناتوانی ، توقف در رشد دام ها ، مشکلات کم خونی و همچنین وجود خون در مدفوع حیوان را نام برد.
بعد از مشاهده این علائم ، می توان با انجام یک آزمایش ساده از مدفوع حیوان ، درمان بیماری را شروع کرد و داروهایی جهت درمان این بیماری وجود دارد که می توان از آنها کمک گرفت .
• انگل تنیا ساژیناتا (کرم های کدو)
این کرم ها داری طولی حدود 4 تا 6 متر هستند و طول عمرشان ، گاهی تا بالای 25 سال می رسد . مراحل زندگی این کرم بدین صورت است :
این کرم ها بعد از خارج شدن از بدن انسان به طبیعت راه پیدا کرده و علوفه ها ( غذای اصلی دام ها ) را آلوده می کنند و با خوردن این علوفه آلوده توسط دام و طی مراحلی ، این انگل وارد خون دام می شود و از آنجا خود را به عضله های حیوان می رساند و اگر انسان گوشت آلوده را به صورت نیم پز استفاده کند ، به راحتی می تواند به این بیماری دچار شود .از نشانه های فرد مبتلا به این بیماری می توان سرگیجه ، حالت تهوع ، پرخاشگری ، درد در قسمت آپاندیس و … را نام برد.
o برای جلوگیری از گسترس این بیماری باید :
1. هنگام آبیاری مراتع و انجام کشاورزی ، از آب های تمیز و بهداشتی استفاده کنیم .
2. بعد از سر بریدن حیوان بهتر است گوشت آن را به مدت حداکثر 10 روز در دمای زیر 10 درجه سانتی گراد قرار دهیم.
3. وضعیت پرورش دام ها را بررسی کنیم ، یعنی بتوانیم دام ها را در محیط بهداشتی و معتبر پرورش دهیم و به مردم هشدار دهیم که از خوردن گوشت نیمه پز ، خودداری کنند.
• کپک بدن گوسفند
در درون کبد گوسفندان اغلب شاهد نوعی کپک هستیم که این کپک می تواند برای گوسفندان عوارضی از قبیل لاغری ، بی حالی ، ریزش در پشم ها و کم خونی داشته باشد که برای جلوگیری از انتشار این بیماری در گوسفندان بهتر است ، در اوایل و شروع پرورششان ، به آنها داروهای ضد انگل داده شود .
• انگل های بیرون از بدن گوسفند
برای تعریف انگل می توان گفت ، هر موجودی که محل زندگیش روی بدن موجود زنده دیگر باشد را انگل می گویند روی بدن دام ها نیز انگل های خارجی زیادی وجود دارد و برخی از ضررهایی که این انگل ها برای دام ها به وجود می آورند ، عبارتند از :
کم خونی ، لاغری و.. شیوع این انگل ها بین بقیه گله علاوه بر خسارت به خود گوسفند و گوشت آن ، به فراورده هایی که از گوسفندان به دست می آید از جمله چرم و … نیز آسیب وارد می کند. برخی از این انگل های خارجی را می توان شپش ، کنه ، ساس ، کک ، مگس و پشه ها و… را نام برد.
برای تهیه و خرید گوسفند زنده و سالم بهداشتی بهتر است ، با گروه فروش دام زنده تماس حاصل فرمایید.

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

کشور ایران ، به عنوان یکی از کشورهای مهم برای پرورش و نگهداری از گوسفندان شناخته شده است . جایگاه و مکانی که گوسفندان برای پرورش و نگهداری به آن نیاز دارند ، بسیار ساده تر از مکان های دیگر دام ها است به طوریکه در اکثر اوقات ، دامداران به صورت آزادانه گوسفندان را به چرا می برند و فقط در شرایط آب و هوایی نامسائد ، گوسفندان را به جایگاهشان منتقل می کنند ،

اما تنها چیزی که گوسفندان به آن نیاز دائمی دارند ، دسترسی به آب سالم و کافی است.به همین دلیل است که اکثر پرورش دهندگان به داشتن جایگاه مناسب ، برای پرورش گوسفند اهمیت نمی دهند ،اما چون امروزه دامپروری به شیوه های مدرن و جدید و با تعداد زیاد گوسفندان مرسوم شده است ، داشتن محلی بهداشتی و مناسب برای گوسفندان می تواند رادمان نهایی کار پرورش را بالا ببرد به طوریکه در ایران و مخصوصا در مناطق آب و هوایی نا مسائد می توانیم شاهد استفاده از محلی سر پوشیده ، برای گوسفندان باشیم . به طور کلی جایگاه برای پرورش گوسفند به دو نوع است .
• نوع اول ( روش مدرن )
این محل ها بیشتر با آجر ، بتون ، سیمان ساخته می شوند و سقف آن ها را هم ، ورق های گالوانیزه تشکیل می دهد که در هنگام ساخت ، باید به مسائل بهداشتی و تهویه جایگاه و داشتن نور کافی برای جایگاه توجه شود .
• نوع دوم ( روش روستایی )
معمولا مصالح مورد استفاده در این روش ، مصالح موجود در آن منطقه ( چوب ، گل ، خشت و…) است و توجه زیادی به نور ، تهویه، درها و دیوارهای جایگاه گوسفند نشده است.
البته بعضی بخش های دیگر، برای محل نگهداری گوسفندان بهتر است وجود داشته باشد .
o اتاقی برای وزن کردن گوسفندان
o اتاقی برای چیدن پشم های گوسفندان
o اتاقی برای نگهداری غذای دام ها
o اتاقی برای نگهداری کود
o اتاقی برای انجام شتشوی دام ها
o اتاقی بهداشتی برای دوشیدن شیر دام ها
o اتاقی برای کارگرها و مسئولین جایگاه
مدل های پرورش گوسفندان
1. پرورش گوسفند و پرواربندی
در این روش ابتدا بره های مناسب را خریداری می کنند و سعی می کنند با دادن تغذیه مناسب به بره ها ، آنها را بزرگ کنند و تا سنی از آنها نگهداری می کنند که به اندازه کافی بزرگ ، سنگین و آماده فروش شده باشند .
2. چرای نیمه آزاد
در این روش نگهداری ، گوسفندان آغل و جایگاه ویژه ای دارند . البته گوسفندان فقط شب ها و زمان هایی که شرایط آب و هوایی نامسائد است به آنجا برده می شوند .
3. روش گسترده
این روش برای مناطقی که آب و هوای معتدل دارند مناسب است ، زیرا در این آب و هوا زمین ها بسیار غنی و پر بار هستند و علوفه های بسیاری هم در آنها پیدا می شود . عشایر کشورمان بیشتر از این روش برای پرورش دام های خود استفاده می کنند ، یعنی دام هایشان همواره به صورت آزادانه در حال چریدن هستند.
4. پرورش در کشتزار
این روش که بیشتر در روستا ها مرسوم است ، گله دارها که معمولا تعدادشان حداکثر به 2نفر می رسد ، معمولا در محل زندگی خود در کنار کارهای کشاورزی مزرعه ، گوسفندان خود را نیز پرورش می دهند تا از گوشت و پشم گوسفندان نیز بتوانند استفاده کنند .
5. پرورش گوسفند با انجام اصلاح نژاد
در این روش تلاش می کنند دو نژاد که قوی ، گوشتی و دارای پشم خوبی هستند را با هم جفت کنند تا نسل بعدی تمامی خصوصیات خوب هر دو نژاد را همزمان داشته باشد. نسل اول بسیار عالی و نسل بعدی ضعیف خواهد شد .
گروه فروش گوسفند زنده با داشتن سال ها تجربه در امر فروش انواع گوسفند و گوساله سالم و بهداشتی آماده همکاری و ارائه خدمت به کلیه عزیزان است . برای تهیه دام های مورد نظر خود بهتر است با همکاران ما تماس حاصل فرمایید .

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

یکی از مهمترین دلواپسی ها یی که ذهن برنامه ریزان را در همه جای دنیا به خود معطوف کرده است ، فراهم کردن غذای مناسب و کافی برای جمعیت انسانی است که تعدادش روز به روز در حال افزایش است . همان طور که می دانیم پروتئین در هرم غذایی انسان ، بالاترین رتبه را دارد.

امروزه در کشورهای اروپایی ، علاوه بر استفاده از پروتئین های حیوانی ( تخم مرغ ، انواع گوشت و…) شروع به استفاده روده گوسفند برای ساخت سوسیس و کالباس کرده اند.
البته نباید تصور کرد که از استفاده از روده گوسفند به تازگی کشف شده است ، بلکه از زمان های دیرین انسان ها به مزایای آن پی برده بودند . برای مثال در ایران قدیم شغلی به نام زهتابی وجود داشت که در آن به پاکسازی روده گوسفند می پرداختند و انسان های اولیه از روده گوسفند ، کمان و تیر تهیه می کردند و به کمک این تیرها و کمان ها به شکار می رفتند ، یعنی گذشتگان ما به خوبی از خواص روده گوسفند آگاهی داشتند .
یکی دیگر از کاربردهای روده در زمان های قدیم ، ساخت زه (وسیله و ابزار موسیقی) بوده است. پس قدمت زهتابی در ایران را می توان مربوط به مدت ها قبل دانست. کیفیت و خوبی این زه تا حدی است که اکنون هم برای ساخت بعضی از سیم های برخی از سازها به جای استفاده از فلز ، سیم و… از همان روده گوسفند کمک می گیرند.
شاید باورش سخت باشد که استفاده از روده گوسفند یکی از سود ده ترین صنایع است. بیشترین استفاده از روده گوسفند در سوسیس سازی است اما از روده گوسفند برای موارد بسیاری استفاده می شود ، نخ بخیه ، ساخت لاستیک های ضد پنچری و همچنین ساخت راکت های تنیس ، نوارهای محکم و قابل اطمینان ، چنگ ، سنتور ، سه تار ، ویالن سل ، چادر شب و… هم استفاده می کنند و همان طور که می دانیم یکی از سریعترین غذا ها که با گوشت آماده ، تهیه می شود سوسیس است.
• ایران یکی از بزرگترین صادر کننده های روده به جهان است.
درست است که رقیب اصلی کشور ایران ، چین است ولی ایرانی ها به تمسخر روده های گوسفند چینی می پردازند و بوی بد روده های چینی ها را غیر قابل تحمل می دانند. درست است که این محصول به عنوان یک کالای صادراتی به کشورهای اروپایی بسیار طرفدار دارد اما متاسفانه در کشور خودمان چندان از آن بهره نمی برند و شاید گاهی برای بسته بندی سوسیس و کالباس در کارخانه ها از آن استفاده کنند. کارشناسان ، روده گوسفند را به سبب قیمتش سومین کالای ارزشمند اقتصادی می دانند .
• صادرات روده
اگر از لحاظ کیفیت و کمیت بخواهیم روده های تولید شده در ایران را بررسی کنیم ، رتبه اول را از آن خود کرده اند ولی از نظر صادرات بعد از زعفران و خاویار جایگاه سوم را به خود اختصاص داده اند با راه اندازی یک کارگاه زهتابی می توان برای تعداد بسیاری از افراد شغل ایجاد کرد ، زیرا زهتابی یک کار زمان بر است و تمامی مراحل ساخت آن با دست انجام می شود.
• مراحل و روش زهتابی
وزنی که روده در آغاز کار دارد ، 2 کیلوگرم است که این وزن در آخر کار به 100 گرم کاهش میابد و این روده ها را می توان از مکان هایی که به کشتار دام ها می پردازند خریداری و تهیه کرد و تمیز کردن و ضد عفونی کردن آنها به کمک نمک انجام می شود. کیفیت روده های ساخته شده در ایران اینقدر بالاست که کشورهای غربی ترجیح می دهند از نوع ایرانی آن استفاده کنند .آنها بسیار تلاش کردند تا نمونه مصنوعی این روده را با کیفیت مشابه نوع ایرانیش تولید کنند ولی تلاش های آنان بی فایده بود . همان طور که می دانیم این محصول با آنکه در کشور خودمان زیاد مصرف ندارد ولی طرفداران زیادی را در دیگر نقاط دنیا دارد و می تواند علاوه بر آنکه می تواند عده زیادی از افراد را مشغول به کار کند می تواند ارز زیادی را هم به کشورمان وارد کند.
شما عزیزان برای تهیه گوسفند و گوساله بهداشتی و سالم می توانید با گروه فروش گوسفند زنده تماس بگیرید.

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

علت نامگذاری این بیماری، مشاهده آن برای اولین بار در این مناطق است.علائم آن خونریزی از دهان بینی است و همچنین ادرار و مدفوع خونی را می توان نام برد.

این بیماری برای قصاب ها و کسانی که با گوشت دام آلوده در تماس هستند ،بسیار خطرناک است و احتمال ابتلا به این بیماری در آنها بسیار زیاد است علاوه برآن این بیماری می تواند با نیش پشه کریمه کنگو نیز منتشر شود.
تب کریمه کنگو بیماری ای است که بین انسان و حیوان مشترک است . در ماه های گرم سال این پشه می تواند افزایش یابد، روش دیگر انتقال این بیماری سرایت از انسان به انسانی دیگر است.
اگر بتوانیم تشخیص بیماری را در مراحل اولیه آن انجام دهیم در اکثر موارد قادر هستیم بیماران را در کشور مداوا کنیم اما متاسفانه با انجام کلیه این اقدامات برای جلوگیری از انتقال و گسترش این بیماری ،باز هم 30%از افراد که دچار تب کریمه کنگو می شوند از بین می روند.
• نشانه های بیماری تب کریمه کنگو:
تقریبا در 3 روز اول ، بیماری کاملا نهفته است و هیچ علائمی را نمی توان مشاهده کرد و بعد از این مدت علائم کم کم آشکار خواهند شد از جمله : اسهال ، سر درد شدید ، تهوع،درد در عضله ها،حواس پرتی و پریشانی و…
در مرحله بعد ، نقاط مختلف بدن از جمله ،لثه ، بینی و…دچار خونریزی می شود و یا گاهی آثار کبودی در زیر پوست را می توان مشاهده کرد اگر بیماری حاد باشد این مراحل با سرعت و پشت سر هم اتفاق می افتد و خونریزی در آنها شدید و در اکثر نقاط بدن دیده می شود.
اما اگر بیماری سطحی باشد ، بیمار پس از 10 الی 12 روز پس از طی کردن دوران کسالت ،بهبود میابد و مشکل خاصی را برای او ندارد.
مهمترین نکته ای که باید کلیه مصرف کنندگان گوشت گوسفند و دام زنده ، به آن توجه کنند بحث سلامت و بهداشت دام ها می باشد ، باید دام ها از مراکزی تهیه کنند که سازمان نظام پزشکی برای آنها تائیدیه های لازم را صادر کرده باشد.
البته نکته مثبتی که وجود دارد این است که این بیماری از طریق گوشت کاملا پخته قابل سرایت نیست.
بعد از سر زدن دام ها می بایست گوشت و جگر، دل و…آنها را به مدت زمان 24 ساعت در سرد خانه نگهداری کرد و بعد این مدت، نسبت به مصرف آن اقدام کرد.
شما با مراجعه به گروه گوسفند زنده و تماس با ما می توانید با آرامش خاطر نبست به یک خرید گوساله و گوسفند سالم زنده و سالم و بهداشتی اقدام کنید.

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

یکی از مهمترین دلواپسی ها یی که ذهن برنامه ریزان را در همه جای دنیا به خود معطوف کرده است ، فراهم کردن غذای مناسب و کافی برای جمعیت انسانی است که تعدادش روز به روز در حال افزایش است . همان طور که می دانیم پروتئین در هرم غذایی انسان ، بالاترین رتبه را دارد.

امروزه در کشورهای اروپایی ، علاوه بر استفاده از پروتئین های حیوانی ( تخم مرغ ، انواع گوشت و…) شروع به استفاده روده گوسفند برای ساخت سوسیس و کالباس کرده اند.
البته نباید تصور کرد که از استفاده از روده گوسفند به تازگی کشف شده است ، بلکه از زمان های دیرین انسان ها به مزایای آن پی برده بودند . برای مثال در ایران قدیم شغلی به نام زهتابی وجود داشت که در آن به پاکسازی روده گوسفند می پرداختند و انسان های اولیه از روده گوسفند ، کمان و تیر تهیه می کردند و به کمک این تیرها و کمان ها به شکار می رفتند ، یعنی گذشتگان ما به خوبی از خواص روده گوسفند آگاهی داشتند .
یکی دیگر از کاربردهای روده در زمان های قدیم ، ساخت زه (وسیله و ابزار موسیقی) بوده است. پس قدمت زهتابی در ایران را می توان مربوط به مدت ها قبل دانست. کیفیت و خوبی این زه تا حدی است که اکنون هم برای ساخت بعضی از سیم های برخی از سازها به جای استفاده از فلز ، سیم و… از همان روده گوسفند کمک می گیرند.
شاید باورش سخت باشد که استفاده از روده گوسفند یکی از سود ده ترین صنایع است. بیشترین استفاده از روده گوسفند در سوسیس سازی است اما از روده گوسفند برای موارد بسیاری استفاده می شود ، نخ بخیه ، ساخت لاستیک های ضد پنچری و همچنین ساخت راکت های تنیس ، نوارهای محکم و قابل اطمینان ، چنگ ، سنتور ، سه تار ، ویالن سل ، چادر شب و… هم استفاده می کنند و همان طور که می دانیم یکی از سریعترین غذا ها که با گوشت آماده ، تهیه می شود سوسیس است.
• ایران یکی از بزرگترین صادر کننده های روده به جهان است.
درست است که رقیب اصلی کشور ایران ، چین است ولی ایرانی ها به تمسخر روده های گوسفند چینی می پردازند و بوی بد روده های چینی ها را غیر قابل تحمل می دانند. درست است که این محصول به عنوان یک کالای صادراتی به کشورهای اروپایی بسیار طرفدار دارد اما متاسفانه در کشور خودمان چندان از آن بهره نمی برند و شاید گاهی برای بسته بندی سوسیس و کالباس در کارخانه ها از آن استفاده کنند. کارشناسان ، روده گوسفند را به سبب قیمتش سومین کالای ارزشمند اقتصادی می دانند .
• صادرات روده
اگر از لحاظ کیفیت و کمیت بخواهیم روده های تولید شده در ایران را بررسی کنیم ، رتبه اول را از آن خود کرده اند ولی از نظر صادرات بعد از زعفران و خاویار جایگاه سوم را به خود اختصاص داده اند با راه اندازی یک کارگاه زهتابی می توان برای تعداد بسیاری از افراد شغل ایجاد کرد ، زیرا زهتابی یک کار زمان بر است و تمامی مراحل ساخت آن با دست انجام می شود.
• مراحل و روش زهتابی
وزنی که روده در آغاز کار دارد ، 2 کیلوگرم است که این وزن در آخر کار به 100 گرم کاهش میابد و این روده ها را می توان از مکان هایی که به کشتار دام ها می پردازند خریداری و تهیه کرد و تمیز کردن و ضد عفونی کردن آنها به کمک نمک انجام می شود. کیفیت روده های ساخته شده در ایران اینقدر بالاست که کشورهای غربی ترجیح می دهند از نوع ایرانی آن استفاده کنند .آنها بسیار تلاش کردند تا نمونه مصنوعی این روده را با کیفیت مشابه نوع ایرانیش تولید کنند ولی تلاش های آنان بی فایده بود . همان طور که می دانیم این محصول با آنکه در کشور خودمان زیاد مصرف ندارد ولی طرفداران زیادی را در دیگر نقاط دنیا دارد و می تواند علاوه بر آنکه می تواند عده زیادی از افراد را مشغول به کار کند می تواند ارز زیادی را هم به کشورمان وارد کند.
شما عزیزان برای تهیه گوسفند و گوساله بهداشتی و سالم می توانید با گروه فروش گوسفند زنده تماس بگیرید.

گوسفند زنده -http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

کشور ایران ، به عنوان یکی از کشورهای مهم برای پرورش و نگهداری از گوسفندان شناخته شده است . جایگاه و مکانی که گوسفندان برای پرورش و نگهداری به آن نیاز دارند ، بسیار ساده تر از مکان های دیگر دام ها است به طوریکه در اکثر اوقات ، دامداران به صورت آزادانه گوسفندان را به چرا می برند و فقط در شرایط آب و هوایی نامسائد ، گوسفندان را به جایگاهشان منتقل می کنند ،

اما تنها چیزی که گوسفندان به آن نیاز دائمی دارند ، دسترسی به آب سالم و کافی است.به همین دلیل است که اکثر پرورش دهندگان به داشتن جایگاه مناسب ، برای پرورش گوسفند اهمیت نمی دهند ،اما چون امروزه دامپروری به شیوه های مدرن و جدید و با تعداد زیاد گوسفندان مرسوم شده است ، داشتن محلی بهداشتی و مناسب برای گوسفندان می تواند رادمان نهایی کار پرورش را بالا ببرد به طوریکه در ایران و مخصوصا در مناطق آب و هوایی نا مسائد می توانیم شاهد استفاده از محلی سر پوشیده ، برای گوسفندان باشیم . به طور کلی جایگاه برای پرورش گوسفند به دو نوع است .
• نوع اول ( روش مدرن )
این محل ها بیشتر با آجر ، بتون ، سیمان ساخته می شوند و سقف آن ها را هم ، ورق های گالوانیزه تشکیل می دهد که در هنگام ساخت ، باید به مسائل بهداشتی و تهویه جایگاه و داشتن نور کافی برای جایگاه توجه شود .
• نوع دوم ( روش روستایی )
معمولا مصالح مورد استفاده در این روش ، مصالح موجود در آن منطقه ( چوب ، گل ، خشت و…) است و توجه زیادی به نور ، تهویه، درها و دیوارهای جایگاه گوسفند نشده است.
البته بعضی بخش های دیگر، برای محل نگهداری گوسفندان بهتر است وجود داشته باشد .
o اتاقی برای وزن کردن گوسفندان
o اتاقی برای چیدن پشم های گوسفندان
o اتاقی برای نگهداری غذای دام ها
o اتاقی برای نگهداری کود
o اتاقی برای انجام شتشوی دام ها
o اتاقی بهداشتی برای دوشیدن شیر دام ها
o اتاقی برای کارگرها و مسئولین جایگاه
مدل های پرورش گوسفندان
1. پرورش گوسفند و پرواربندی
در این روش ابتدا بره های مناسب را خریداری می کنند و سعی می کنند با دادن تغذیه مناسب به بره ها ، آنها را بزرگ کنند و تا سنی از آنها نگهداری می کنند که به اندازه کافی بزرگ ، سنگین و آماده فروش شده باشند .
2. چرای نیمه آزاد
در این روش نگهداری ، گوسفندان آغل و جایگاه ویژه ای دارند . البته گوسفندان فقط شب ها و زمان هایی که شرایط آب و هوایی نامسائد است به آنجا برده می شوند .
3. روش گسترده
این روش برای مناطقی که آب و هوای معتدل دارند مناسب است ، زیرا در این آب و هوا زمین ها بسیار غنی و پر بار هستند و علوفه های بسیاری هم در آنها پیدا می شود . عشایر کشورمان بیشتر از این روش برای پرورش دام های خود استفاده می کنند ، یعنی دام هایشان همواره به صورت آزادانه در حال چریدن هستند.
4. پرورش در کشتزار
این روش که بیشتر در روستا ها مرسوم است ، گله دارها که معمولا تعدادشان حداکثر به 2نفر می رسد ، معمولا در محل زندگی خود در کنار کارهای کشاورزی مزرعه ، گوسفندان خود را نیز پرورش می دهند تا از گوشت و پشم گوسفندان نیز بتوانند استفاده کنند .
5. پرورش گوسفند با انجام اصلاح نژاد
در این روش تلاش می کنند دو نژاد که قوی ، گوشتی و دارای پشم خوبی هستند را با هم جفت کنند تا نسل بعدی تمامی خصوصیات خوب هر دو نژاد را همزمان داشته باشد. نسل اول بسیار عالی و نسل بعدی ضعیف خواهد شد .
گروه فروش گوسفند زنده با داشتن سال ها تجربه در امر فروش انواع گوسفند و گوساله سالم و بهداشتی آماده همکاری و ارائه خدمت به کلیه عزیزان است . برای تهیه دام های مورد نظر خود بهتر است با همکاران ما تماس حاصل فرمایید .

گوسفند زنده - http://goosfandzende.com

  • فائزه کاظمی