گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

مرکز دام زنده قائم انجام کلیه امور قصابی در محل ودرب منازل شهروندان پایتخت تهران ارائه مینمایید که شامل قصاب گوسفندزنده در محل و قصاب گوساله زنده و قصابی بره و قصابی بز و قصابی مرغ و خروس .این مرکز سفارش گوسفند زنده همراه باقصاب مجرب در محل شما را ارائه مینمایید .
انجام امور قصابی درمحل از انواع دام و طیور انجام میشوددام قائم تهران تحویل در محل باقصاب و تحویل به مراکز خیریه داده میشود
فعالیتهای قصابی قائم در زمینه دام زنده اعم از قصابی گوسفند و قصابی گوساله.
انواع قصابی قائم:قصابی گوساله زنده.قصابی گوسفند زنده ، قصابی شتر زنده ، قصابی بره و بزغاله زنده ، قصابی انواع طیور و دام در خدمت مشتریان پایتختی تهران ارائه میشود

فروش گوسفند های محلی در اسرع وقت با قصاب

با مجوز رسمی از اداره دامپزشکی

گوسفند – بره – گوساله زنده جهت قربانی در مراسمات به همراه قصاب مجرب

طبقه بندی موضوعی

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از مهمترین مواردی که در پرورش گوسفندان باید به آن توجه نمود توجه کردن به امور بهداشتی دام هاست . 

با رعایت این گونه علاوه بر آن که می توانیم گوشت سالم در بین مردم توزیع کنیم می توانیم به سلامت فرد و جامعه نیز کمک کنیم زیرا همه این ها به هم وابسته هستند .

هر چه محل نگهداری از دام ها تمیز تر باشد و تحت نظر دامپزشکان معاینه شوند در این صورت استقامت آن ها نسبت به بیماری بالاتر می رود و مرگ و میر در بین آن ها کاهش می یابد و در این حالت سود اقتصادی برای پرورش دهندگان و و صاحبان دامداری بیش تر می شود .

عوامل مختلفی برای تعیین سلامتی دام ها وجود دارد که باید به آن ها توجه نمود :

- میزان گرمای بدن دام 

- تعداد متوسط ضربان نبض طبیعی در حیوانات

- طول مدت بارداری

شما عزیزان با دانستن اطلاعات دقیق در مورد موارد بالا می توانید تغییرات در دام ها را بررسی نمایید .

برای تهیه گوسفند سالم و بهداشتی به مرکز فروش گوسفند زنده مراجعه نمایید . 

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

گوسفند از دام هایی است که در شرایط مختلف و سخت رشد می کند و به حیات خود ادامه می دهد  و با کمک ضعیفترین علف و غذا ها می تواند به زندگی خود ادامه دهد.

یکی از دستوراتی که دین اسلام آن را مستحب کرده است این است که درزمان تولد نوزاد گوسفند قربانی کنند که به این عمل عقیقه کردن می گویند .

در واقع به قربانی کردن شتر ، گاو و گوسفند در روز هفتم تولد نوزاد عقیقه کردن می گویند . که این عمل مطابق با آداب و رسوم و شرایط خاصی صورت می گیرد.

در واقع این کار نوعی شکرگزاری برای تولد نوزاد است . گوسفند انتخابی برای این کار باید حداقل 6 ماه سن داشته باشد .

در هنگام عقیقه کردن باید کسی که این کار را انجام می دهد باید ذکری را زمزمه نماید .

گوشت مربوط به عقیقه را به نیازمندان و فقرا می دهند . اگر پدرو مادر توانایی انجام این عمل را نداشته باشند ،انجام این عمل به دوران بزرگسالی فرزند واگذار می شود.


گوسفند زنده 




  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

قیمت دام زنده در سال 98

هر سال با آغاز سال جدید نرخ های جدیدی برای قیمت دام زنده اعلام می نمایند . در سال 98 نیز مانند سال های قبلی قیمت گوسفند زنده نیز افزایش یافته است .

برخی از افراد در هنگام خرید دام زنده نمی دانند به کجا مراجعه نمایند که دام سالم و بهداشتی در اختیار آن ها قرار گیرد . 

این افراد باید به مراکزی مراجعه نمایند که تحت نظر سازمان دامپزشکی فعالیت می کند . مرکز فروش گوسفند زنده از مراکزی است که زیر نظر سازمان دامپزشکی فعالیت می کند و دام سالم و عاری از هر گونه بیماری در اختیار مشتریان قرار می دهد.

عوامل مختلفی در تعیین قیمت گوسفند تاثیر می گذارد :  وزن ، سن ، نژاد و ... 

هر چه سن دام جوان تر باشد دارای ارازش بالاتری است . وزن گوسفند در تعیین قیمت دام زنده تاثیر دارد و هرچه وزن آن بیش تر باشد قیمت آن افزایش می یابد .

در ماه های اخیر به دلیل کمبود گوشت گوسفند در ایران صادرات این گوشت به کشورهای دیگر متوقف شده است .


  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

هر سال با پایان رسیدن تعطیلات نوروزی نرخ های جدیدی برای قیمت گوسفند اعلام می نمایند . برخی از افراد در هنگام خرید دام زنده نمی دانند از کجا باید دام تهیه کنند اما این گونه افراد باید بدانند که به مراکزی مراجعه نمایند که زیر نظر سازمان دامپزشکی فعالیت می کند که دام سالم در اختیار آن ها قرار گیرد و از آن ها سوء استفاده نشود .

در سال 98 در مقایسه با سال های قبل قیمت دام زنده افزایش زیادی داشته است . عوامل و فاکتورهای متفاوتی در تعیین قیمت گوسفند تاثیر گذار است مانند : وزن ، نژاد ، سن و ... .

در سال های قبل صادرات به کشورهای خارجی داشتیم اما امسال به دلیل کمبود دام صادرات به کشورهای خارجی نداریم .

بعضی از دلالان و سود جویان در علوفه دام ها نمک اضافه می کنند که این نمک فراوان موجب تشنگی زیاد در دام ها می شود در نتیجه دام مقدار زیادی آب مصرف می کند و وزن آن افزایش می یابد و از این طریق دلالان اقدام به فروش گوسفند با وزن کاذب می کنند .

برای خرید دام زنده برای این که شکم دام خالی باشد و وزن کاذبی نداشته باشد صبح ها اقدام به خرید کنید.

گوسفند نر نسبت به گوسفند ماده دارای ارزش بالایی است و با قیمت بالاتری در بازار معامله می شود . 


                                                                                                                         


                                                                               گوسفند زنده 


  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

جگر سالم نباید رنگش متمایل به قهوه ای باشد . بافت جگر نباید به راحتی از هم جدا شود . جگر سالم دارای لبه های تیز است .

جگر باید فاقد هر گونه لکه های رنگی ، رنگ پریدگی ، پر خونی و خونریزی باشد . جگر سالم باید عاری از هر گونه دانه های غیر طبیعی و انگل و بدون هر گونه بوی غیر طبیعی از قبیل ترشیدگی ، گندیدگی و تعفن باشد.

جگر باید در دمای برودت یخچال بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت دو روز و در دمای برودت فریزر به مدت سه ماه نگهداری شود . 

در هنگام خرید گوشت توجه داشته باشید که :

در زمان فعالیت قصابان باید لباس تمیز سفید و کلاه داشته باشند و کارت بهداشت آنها در معرض دید عموم نصب شود.

گوشت پس از آماده شدن باید داخل پلاستیک شفاف عرضه شود و از پلاستیک های رنگی و تیره رنگ استفاده نباید شود.

در صورتی که بعد از خرید مواد پروتئینی با تاخیر به منزل می رسید آن را در یخچال سیار و در کنار یخ حمل کنید تا فاسد نشوند .

مجموعه گوسفند زنده همواره در تلاش است تا دامی را که در اختیار مردم قرار می دهد سالم و بهداشتی باشد تا بیماری از گوسفندان به انسان ها منتقل نگردد. 

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

بهداشت دام های زنده

با رعایت بهداشت دام ها می توان از تلفات ناشی از مرگ و میر بین گوسفندان جلوگیری کرد و گوشت سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار می دهد .

اگر بتوانیم امور بهداشتی دام ها را به خوبی رعایت کنیم می توانیم به سلامت فرد و جامعه را کمک کنیم زیرا طبق زنجیره غذایی همه به هم وابسته هستند .

هرچه محل نگهداری از گوسفندان تمیز و بهداشتی باشد و دام ها تحت نظر دامپزشکان قرار گیرند به همان مقدار مقاومت دام ها در مقابل بیماری ها افزایش می یابد و مرگ و میر در بین دام ها کاهش می یابد.

فاکتورهای مختلفی جهت تعیین سلامتی دام ها وجود دارد که به صورت زیر هستند:

- میزان گرمای بدن دام 

- تعدا متوسط ضربان قلب دام 

- طول مدت بارداری در بین حیوانات

در شغل دامداری سعی می کنند که دام ها را از عوامل بیماری زا دور نگه دارند و پیشگیری را بر درمان مقدم می دانند.


                                                                                گوسفند زنده 

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد . 

سطح خارجی گوشت نباید لزج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .

هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.

گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .

چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .

گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دارای تاریخ انقضا باید عرضه گردد .

گوشت منجمد در یخچالهای با برودت 18 تا 25 در جه سانتی گراد زیر صفر تا زمان مصرف نگهداری می شود .

گوشت سالم را از مرکز معتبری مانند مجموعه گوسفند زنده تهیه نمایید تا از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید .


  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

برای ساخت چرم طبیعی روش ها و تکنیک ها ی خاصی را بر روی پوست حیوانات انجام می دهند که به این کار دباغی می گویند . در ابتدا که پوست حیوان را آماده کردند آن را شستشو می دهند و سپس نوبت به مراحل خشک کردن و رنگ کردن می رسد .

اگر بخواهیم دباغی را تعریف نماییم در واقع تبدیل پوست خام به چرم طبیعی را دباغی می گویند .

اگر در انتهای کار بخواهیم چرم مطلوبی داشته باشیم باید کارهای زیر را انجام دهیم :

- قسمت هایی از پوست را که بی ارزش است باید جدا کرد و دور انداخت .

- اگر بخواهیم میکروب ها یا باکتری ها را از بین ببریم می توانیم به پوست گوسفند مواد ضد میکروب اضافه کنیم .

- باید پوست حیوان را در محلول اسیدی که حاوی نمک است قرار داد زیرا این کار باعث می شود که پوست ورم نکند .

- چرم ها را توسط ماشین مخصوص به اندازه و قطعات مخصوص برش می دهند .

برای خرید گوسفند زنده می توانید به گروه دام زنده قائم مراجعه نمایید و دام خود را تهیه نمایید .

  • فائزه کاظمی