گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

گوسفند زنده

پخش دام قائم از سال ۱۳۸۵ مشغول کار بوده تمام دامها بصورت کاملا سالم بهداشتی و در کوتاهترین زمان ممکنه تحویل مشتریان عزیز داده می شود. برای دریافت گوسفند زنده خود کافی است با ما تماس حاصل فرمایید و در کوتاهترین زمان ممکن گوسفند زنده خودرا تحویل بگیرید.

مرکز دام زنده قائم انجام کلیه امور قصابی در محل ودرب منازل شهروندان پایتخت تهران ارائه مینمایید که شامل قصاب گوسفندزنده در محل و قصاب گوساله زنده و قصابی بره و قصابی بز و قصابی مرغ و خروس .این مرکز سفارش گوسفند زنده همراه باقصاب مجرب در محل شما را ارائه مینمایید .
انجام امور قصابی درمحل از انواع دام و طیور انجام میشوددام قائم تهران تحویل در محل باقصاب و تحویل به مراکز خیریه داده میشود
فعالیتهای قصابی قائم در زمینه دام زنده اعم از قصابی گوسفند و قصابی گوساله.
انواع قصابی قائم:قصابی گوساله زنده.قصابی گوسفند زنده ، قصابی شتر زنده ، قصابی بره و بزغاله زنده ، قصابی انواع طیور و دام در خدمت مشتریان پایتختی تهران ارائه میشود

فروش گوسفند های محلی در اسرع وقت با قصاب

با مجوز رسمی از اداره دامپزشکی

گوسفند – بره – گوساله زنده جهت قربانی در مراسمات به همراه قصاب مجرب

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

یکی از با اهمیت ترین چیزهایی که در پرورش گوسفندان باید به آن اهمیت داد ، بحث بهداشت آن ها ا ست . با رعایت بهداشت دام ها علاوه بر آنکه می توانیم گوشت بهداشتی را بین مردم توزیع کنیم از تلفات و مرگ و میرهای ناشی از شیوع بیماری بین دام های نیز جلوگیری می شود .

• تعریف بهداشت دام :
کارهایی که برای پرورش بهداشتی دام ها انجام می شود را بهداشت دام ها گویند واگر بتوانیم به امور بهداشتی دام ها را به خوبی رعایت کنیم می توانیم به سلامت فرد و جامعه را هم کمک کنیم زیرا طبق زنجیره غذایی همگی به هم وابسته اند .
• چرا بهداشت در دام ها تا این اندازه دارای اهمیت و ارزش است ؟
زیرا تامین یکی از منابع اصلی غذای انسان ها (پروتئین ) به گوشت دام مرتبط است. یعنی انسان ها ، منبع اصلی و اساسی پروتئین های حیوانی خود را از دام ها تهیه می کنند ، پس برای جلوگیری از بیماری هایی که امکان انتقالشان از حیوانات به انسان ها وجود دارد ، بهتر است به بهداشت جایگاه و مراحل نگهداری دام ها توجه شود یعنی هر چه محل نگهداری دام ها ، بهداشتی تر باشد و دام ها به طور مرتب تحت نظر دامپزشک قرار بگیرند به همان نسبت استقامت دام ها در مقابل بیماری ها بالا تر می رود و مرگ و میر در آنها کاهش میابد و شاهد سود اقتصادی بالاتری برای پرورش دهندگان و صاحبان دامداری ها هستیم.
بعضی از مکان هایی که به پرورش گوسفندان مشغولند به دلیل آنکه بتوانند در هزینه های خود صرفه جویی کنند ، دام هایشان را تحت نظر دامپزشک قرار نمی دهند . فاکتورها و عوامل مختلفی جهت تعیین سلامتی دام ها وجود دارد که در زیر به توضیح برخی از آنها پرداخته ایم.
• میزان گرمای بدن دام
میزان درجه حرارت دام ، به طور معمول بدون تغییر است اما برخی از بیماری ها و یا دمای هوا می تواند در تغییر این درجه حرارت بدن حیوان ، موثر باشند. پس بهتر است درجه حرارت طبیعی برخی از حیوانات را بدانیم.
گوساله ………………..39 تا 40 سانتی گراد
گاو…………………….38.5 درجه سانتی گراد
گوسفند………………..39 تا 40 درجه سانتی گراد
ماکیان………………..40.5 تا 42.5 درجه سانتی گراد
• تعداد متوسط ضربان نبض طبیعی در حیوانات (نوع دام و تعداد ضربان در هر دقیقه )

گوسفند زنده

  • فائزه کاظمی
  • ۰
  • ۰

کشور ایران ، به عنوان یکی از کشورهای مهم برای پرورش و نگهداری از گوسفندان شناخته شده است . جایگاه و مکانی که گوسفندان برای پرورش و نگهداری به آن نیاز دارند ، بسیار ساده تر از مکان های دیگر دام ها است به طوریکه در اکثر اوقات ، دامداران به صورت آزادانه گوسفندان را به چرا می برند و فقط در شرایط آب و هوایی نامسائد ، گوسفندان را به جایگاهشان منتقل می کنند ،

اما تنها چیزی که گوسفندان به آن نیاز دائمی دارند ، دسترسی به آب سالم و کافی است.به همین دلیل است که اکثر پرورش دهندگان به داشتن جایگاه مناسب ، برای پرورش گوسفند اهمیت نمی دهند ،اما چون امروزه دامپروری به شیوه های مدرن و جدید و با تعداد زیاد گوسفندان مرسوم شده است ، داشتن محلی بهداشتی و مناسب برای گوسفندان می تواند رادمان نهایی کار پرورش را بالا ببرد به طوریکه در ایران و مخصوصا در مناطق آب و هوایی نا مسائد می توانیم شاهد استفاده از محلی سر پوشیده ، برای گوسفندان باشیم . به طور کلی جایگاه برای پرورش گوسفند به دو نوع است .
• نوع اول ( روش مدرن )
این محل ها بیشتر با آجر ، بتون ، سیمان ساخته می شوند و سقف آن ها را هم ، ورق های گالوانیزه تشکیل می دهد که در هنگام ساخت ، باید به مسائل بهداشتی و تهویه جایگاه و داشتن نور کافی برای جایگاه توجه شود .
• نوع دوم ( روش روستایی )
معمولا مصالح مورد استفاده در این روش ، مصالح موجود در آن منطقه ( چوب ، گل ، خشت و…) است و توجه زیادی به نور ، تهویه، درها و دیوارهای جایگاه گوسفند نشده است.
البته بعضی بخش های دیگر، برای محل نگهداری گوسفندان بهتر است وجود داشته باشد .
o اتاقی برای وزن کردن گوسفندان
o اتاقی برای چیدن پشم های گوسفندان
o اتاقی برای نگهداری غذای دام ها
o اتاقی برای نگهداری کود
o اتاقی برای انجام شتشوی دام ها
o اتاقی بهداشتی برای دوشیدن شیر دام ها
o اتاقی برای کارگرها و مسئولین جایگاه
مدل های پرورش گوسفندان
1. پرورش گوسفند و پرواربندی
در این روش ابتدا بره های مناسب را خریداری می کنند و سعی می کنند با دادن تغذیه مناسب به بره ها ، آنها را بزرگ کنند و تا سنی از آنها نگهداری می کنند که به اندازه کافی بزرگ ، سنگین و آماده فروش شده باشند .
2. چرای نیمه آزاد
در این روش نگهداری ، گوسفندان آغل و جایگاه ویژه ای دارند . البته گوسفندان فقط شب ها و زمان هایی که شرایط آب و هوایی نامسائد است به آنجا برده می شوند .
3. روش گسترده
این روش برای مناطقی که آب و هوای معتدل دارند مناسب است ، زیرا در این آب و هوا زمین ها بسیار غنی و پر بار هستند و علوفه های بسیاری هم در آنها پیدا می شود . عشایر کشورمان بیشتر از این روش برای پرورش دام های خود استفاده می کنند ، یعنی دام هایشان همواره به صورت آزادانه در حال چریدن هستند.


گوسفند زنده

  • فائزه کاظمی