مهمترین مزایای پرواربندی را می توان بدین صورت خلاصه کرد:
1- تولید گوشت : دام های لاغر و سبک وزن پس از یک سری عملیات تبدیل به دام های زنده سنگین وزن شده و به عبارت دیگر به تولید افزوده خواهد شد
2- مرغوبیت گوشت: گوشت دام های زنده پروار دارای کیفیت بهتر از سایر دام های زنده است . هر قدر مقدار عضله در مجموع لاشه دام بیشتر باشد مرغوبیت گوشت بیشتر است و به همین دلیل دام های زنده که چنین خصوصیتی را موجب می شوند برای نگهداری بهتر اند و انها دام های زنده جوان هست اند.
3- برگشت اص سرمایه و سود ان در کوتاه مدت: دوره پرار بندی حدود 2 تا 4 ماه است .پس از فروش دامهایزنده پرواری کل سرمایه و سود به سرمایه گزار بر می گردد .
4- حفظ مراتع کشور
5- استفاده از محصولات جنبی
6- ایجاد اشتغال
گوسفند زنده-http://goosfandzende.com